Ознака: Recent

 • Припрема за Студентска Работа во Германија: Водич и Совети

  Припрема за Студентска Работа во Германија: Водич и Совети

  Голем број студенти секоја година се одлучуваат да одат на студентска работа во Германија.. Доколку и вие сте еден од нив, постојат неколку важни чекори кои треба да ги преземете пред да тргнете на оваа авантура.

 • Посредник24 – Партнер на Студентската конференција 2024 во Охрид

  Посредник24 – Партнер на Студентската конференција 2024 во Охрид

  Register Log In Profile Студентска работа во Германија ВИЗА Кандидати ЕУ Кандидати Сезонска работа во Хрватска Посредник24 – Партнер на Студентската конференција 2024 во Охрид Како компанија која главен акцент става на студентите и креирање можности за истите со цел подобрување на нивниот студентски живот, го разбираме значењето за поддршка на таквите настани. Поради тоа,…

 • Работа во најголемите компании за е-трговија

  Работа во најголемите компании за е-трговија

  Во денешно време, во светот на модерната трговија, кога онлајн трговијата е поразвиена од било кога, владеат гигантите од е-трговијата, кои оркестрираат совршен систем за да доставуваат производи ширум светот. Во центарот на овој сложен систем лежи се наоѓа срцето ефикасноста – магацинот, место каде што се случува најважниот дел од логистичкиот процес. Дали некогаш…