Студентска работа во Германија

Работи, патувај и стекни нови искуства

Погледнете ги огласите за работа кои се моментално активни, пополнете го вашиот профил и пронајдете што најмногу
ви  одговара на вас!

Add Your Heading Text Here

Што нудиме

Поврат на данок

Дозволете ни да ви помогнеме во сложениот процес на повраток на данок.

Транспорт

Ние се справуваме со координацијата за да ви овозможиме непречено патување.

Осигурување

Обезбедете си безбедно патување со бирање на вистинскиот пакет за вас.

Јазични курсеви

Изберете го оној кој најмногу одговара на вашите потреби.

CV

Направете професионална биографија без никакви проблеми користејќи ја нашата алатка.​

Работни понуди

Најсоодветните можности за работа со нашата платформа за барање работа.​

24/7 Поддршка

Ние сме тука за вас. Контактирајте не во секое време, за помош околу вашите потреби.

Рекламирај ја твојата компанија

Објавувајте работни огласи за понуди во вашата компанија.

Одбери ја твојата следна дестинација

Патувај, заработи, уживај

Брзо и лесно

Оствари го твојот сон во 3 чекори

Одбери работна позиција

Одбери работна позиција од листата

Одбери пакет

Одбери пакет кои најмногу ти одговара

Креирај кориснички профил

Креирај корисниќки профил и пополни ги сите потребни полиња

ИСКУСТВА

Искуства од нашите претходни апликанти

ГАЛЕРИЈА

Која е вашата посакувана дестинација?

Најдете ја вашата совршена работа и патувајте, создавајте искуства и пријателства кои ќе траат цел живот.

Контакт

Адреса: ул.Фрањо Клуз 7/2-5, 1000 Скопје, Македонија

Телефон: +389 79 332 862

​E-mail: info@posrednik.mk

POSREDNIK SKOPJE 2024 © Сите права се задржани